Help mee

Mojo woog 40 kilo te veel

Chimpansee Mojo leefde 30 jaar bij een particulier in een donkere, vieze garage. Zijn eten bestond uit taart, spaghetti en bier. Hij was veel te dik en had veel last van een weggerot gebit. Eenmaal veilig bij AAP was het geen gemakkelijke weg voor Mojo. Hij was doodsbang voor soortgenoten en hij wilde lange tijd niet meer eten waardoor hij veel te veel afviel. We maakten ons zo’n grote zorgen... Er was écht een wonder nodig om hem te redden.

Met engelengeduld leerden onze dierverzorgers Mojo gezond te eten en te spelen met soortgenoot Freddy! Desondanks zal hij altijd speciale zorg nodig hebben. Hij heeft vergroeide voeten en  krijgt nog steeds een speciaal dieet.

Help jij mee voor Mojo te zorgen?

Doneer

DONEER JE CADEAUBON

Marria

Zet je cadeaubon om in een donatie! Voor elke ingeleverde cadeaubon ontvangen wij een ruime vergoeding, die we gebruiken om dieren als chimpansee Marria liefdevolle en professionele zorg te geven.

Wil je een cadeaubon, of misschien wel meerdere bonnen, doneren? Vraag dan hieronder de antwoordenvelop aan en stuur jouw bon(nen) naar AAP.  

ANTWOORDENVELOP AANVRAGEN

DONEER JE AIR MILES

Govani

Help jij leeuw Govani en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren? Dit kost jou niets, maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

doneer jouw Air Miles

ADOPTEER EEN DIER

Adopteer Leeuw Reza

Steun op een leuke manier het werk van AAP en adopteer een dier. Zo draag je bij aan de opvang en zorg. Je krijgt een mooi adoptiepakket en ontvangt als eerste updates over jouw adoptiedier.

WORD ADOPTIEOUDER

SUCCESSEN

In 2018 verzorgden we gemiddeld 463 dieren. We hebben in 2018 in 95 dieren opgevangen en 93 dieren herplaatst naar een nieuw huis.  

De los que
72 primates
y
58 son otros animales