Herplaatsingen September

In de maand september hebben weer verschillende dieren een nieuw, permanent onderkomen gekregen!

Knevelmeerkat Sulley en dwergmeerkat Boo zijn naar Frankrijk verhuisd. Sulley naar 'Zoo Beaval' en Boo naar 'Jardin Exotique'. Daar hebben ze nu een heerlijk leven met soortgenoten! De diertjes kwamen samen aan in AAP Primodomus. Sulley was meer dood dan levend. De twee aapjes waren in Afrika gedrogeerd, in een koffer gestopt en vervolgens met het vliegtuig naar Spanje gesmokkeld… Hier lees je hun verhaal en zie je hoe ze eraan toe waren. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. 

Sulley in zijn nieuwe onderkomen
Sulley met soortgenootje Bill 
Boo in zijn nieuwe onderkomen
Boo met zijn nieuwe maatje


 

     

 

 

 

 


 

Ringstaartmaki’s Queeny en Chouchou, die in mei naar Almere kwamen, zijn naar 'Parco Zoo Delle Maitine' in Italië verhuisd. Daar leven ze samen met andere ringstaartmaki’s, waaronder Dimy en Fito die in 2016 vanuit AAP naar Italië vertrokken.  

Ook de Europese rode eekhoorns Kepulan, Ikorna en Pendaki wonen nu in Italië. In 'Zoo di Napoli' om precies te zijn.  

De Noordelijke dwergmeerkatten Bibas, Aboumi en Onga zijn in Spanje gebleven. Deze dieren gingen vanuit AAP Primadomus naar 'Bioparc Valencia'.

Doodshoofdaapje Luis Alberto is vanuit AAP Primadomus naar 'Parc Animalier d’Auvergne' in Frankrijk gegaan.  Hij zit in een groep met 4 andere doodshoofdaapjes. Het gaat goed met hem! 

Luis Albert in zijn nieuwe onderkomen
Luis Alberto geniet in zijn nieuwe onderkomen. 

 

Mantente al día

En AAP damos a mamíferos exóticos un futuro mejor. Suscríbete aquí para conocer las historias de nuestros animales.