Marria
Marria

Help mee
met uw bedrijf

Help Stichting AAP mee om dieren in nood op te vangen en om dierenleed, zoals dat van chimpansee Marria, te voorkomen. Alleen redden we het niet! Laat uw betrokkenheid bij dierenwelzijn zien door ons te steunen met uw bedrijf. Eenmalig of structureel, met tijd, materialen of financieel, er zijn vele mogelijkheden!

bedrijfsadoptie

U kunt met uw bedrijf een dier bij AAP adopteren. Met uw adoptie draagt u direct bij aan de dagelijkse verzorging van het dier. Wij houden u op de hoogte van het wel en wee van uw adoptiedier. En u kunt zelf vrij over uw adoptie communiceren, bijvoorbeeld op uw website en via uw social mediakanalen.

 

Als bedrijfsadoptant ontvangt u:

  • indien gewenst onze ondersteuning bij uw eigen communicatie naar uw achterban
  • uw logo en naam op onze website
  • adoptiecertificaat met foto op canvas
  • digitale foto van uw adoptiedier
  • levensverhaal van uw adoptiedier
  • 4x per jaar apenote op uw bedrijfsadres
  • 1x per jaar een update over uw dier
  • jaarlijks een rondleiding met uw medewerkers en/of relaties op het aap-terrein

Lees meer over bedrijfsadopties

Mastertools, adoptant van Java-aap Lutut:

"Een dier is geen 'gereedschap', maar helaas begon het leven van Lutut wel als zodanig. Als proefdier heeft hij het nodige doorstaan in zijn kleine kooi. Mastertools onderschrijft de kracht van goed gereedschap, echter een aap vindt u niet in het assortiment! Wij gunnen Lutut een beter leven en dragen hier graag aan bij."

zij gingen u voor

 

Steun een project

Java-apen

Wilt u een project helpen realiseren? Dat kan! Er zijn mogelijkheden voor grote en kleine projecten.

Projecten

Steun met Tijd

Java-apen

Samen met collega’s op een andere manier aan de slag én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel? Kom een dag klussen!

Steun met Tijd

Ons verlanglijstje

Witoorpenseelaapje in een voetbal

Draagt u liever bij in natura? Ook dat kan, door donatie van materialen of kortingen op aan AAP geleverde diensten en producten. Zo vlogen chimpansees Bongo en Klaus dankzij TUI veilig en kosteloos van Lanzarote naar Nederland, en wordt ons kantoor tegen gereduceerd tarief schoongemaakt door de DW Facilitygroep.

Bekijk ons verlanglijstje