AAP collage
AAP collage

Plaats een inzamelbox voor AAP

Wil je in jouw winkel of bedrijf een AAP-inzamelbox plaatsen, zodat bezoekers of medewerkers weer mobieltjes, tablets en inktjet cartridges voor AAP kunnen inzamelen? Dat kan!

Het inzamelen daarvan betekent een nieuw leven voor de dieren bij AAP. De opbrengst van de ingezamelde producten komt ten goede aan hun opvang, herstel en verzorging. Ze verdienen het zo!

Inzamelbox in jouw winkel

Plaats een inzamelbox van Stichting AAP in je winkel. Je bent een publiek toegankelijk inzamelpunt. Een plek waar het winkelend publiek binnen kan lopen en hun inktject cartridges en mobieltjes kan inleveren. De inzamelbox staat op een goed zichtbare plek.

Alle publiekelijk toegankelijke inzamelpunten zullen op de site van onze logistiek partner We-Collect bekend gemaakt worden zodat mensen weten waar ze kunnen binnenlopen om hun oude mobieltjes en inktjet cartridges in te leveren.

Klik hier voor de inzamelpunten. De inzamelbox wordt gratis geleverd en opgehaald.

Download hier de AAP inzamelposter om te laten zien je dat een openbaar inzamelpunt bent.

Inzamelbox winkel aanvragen

Inzamelbox in jouw bedrijf

Je zamelt mobieltjes en inktjet cartridges binnen je eigen bedrijf in. De inzamelbox kan je overal neerzetten en vult deze met de oude bedrijfsmobieltjes en lege inktjet cartridges. Uiteraard mogen hier ook privé mobieltjes en cartridges in gedeponeerd worden.

Wil je ander ICT materiaal voor AAP recyclen dan kan je dit ook in een eigen doos verzamelen.

LET OP!

Er zijn producten die geen waarde of zelfs een negatieve waarde hebben en deze kunnen wij dan niet komen ophalen.

Download hier de brochure voor de in te zamelen materialen.

Vragen over het inzamelen? Neem dan contact op met We-Collect: info@we-collect.nl

Inzamelbox bedrijf aanvragen