banner
banner

 

 

 


Licht uit, spot uit...
Veilig bij AAP!


 

Felle schijnwerpers verblinden hun ogen. Op het ritme van harde muziek doen ze hun kunstjes. Het circuspubliek geniet, maar de dieren lijden. Deze kunstjes worden namelijk vaak met gruwelijke trainingen aangeleerd…

Ook voor Chiko en Floyd, twee Franse circusbavianen, moet het leven er ongeveer zo hebben uitgezien. Gelukkig is hun vreselijke verleden als circusartiest nu voorgoed voorbij want Chiko en Floyd zijn inmiddels veilig bij AAP. We gaan er alles aan doen om ze er weer helemaal bovenop te helpen. We hopen dat de angst uit hun ogen verdwijnt en dat er weer lichtjes in hun ogen gaan schijnen. Géén verblindende schijnwerpers, maar pretlichtjes van plezier in een dierwaardig leven.

Mogen Chiko en Floyd ook op jouw hulp rekenen? Dat zou geweldig zijn!

Onderweg naar AAP
Onderweg naar AAP

 

Ja, ik steun dieren als Chiko en Floyd

Je gegevens
Título
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Por favor, utilice montos completos para donaciones.
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie altijd stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Boodschappenlijstje Chiko en Floyd