Torzan
Torzan

 

 

 


Getekend voor
het leven 

Torzan leefde 20 jaar als huisdier

Berberaap Torzan zat 20 jaar opgesloten in een kooi op een slaapkamertje in België. Jarenlang bestond zijn enige gezelschap uit dat van zijn eigenaresse. Ze verzorgde Torzan als haar ‘kind’; gaf hem aardappels, vlees en groente, zong slaapliedjes voor hem en sliep bij hem op de kamer. ’s Ochtends kreeg Torzan een boterham met chocopasta en een kop koffie, tussendoor mocht hij met poppen te spelen.

Dat klinkt misschien ‘leuk’, maar voor een sociaal dier als een berberaap is dit een afschuwelijk bestaan…

Gelukkig is Torzan nu veilig bij AAP. Stap voor stap gaat het beter met hem. Maar door jarenlang gebrek aan gezonde voeding, zonlicht en beweging heeft hij lichamelijke vergroeiingen opgelopen die hem voor de rest van zijn leven tekenen. Ook in zijn gedrag achtervolgt zijn verleden als huisdier hem. Gelukkig heeft hij veel steun aan berberaap Zatoute, aan wie we hem hebben gekoppeld. Terwijl Zatoute Torzan helpt om ‘berberaap’ te zijn, helpen wij hem weer op krachten te komen.

Help je ook mee? Voor 25,- draag je bijvoorbeeld al bij aan een gezonde portie ‘Torzanmix’, een speciaal voor hem samengesteld menu met extra vezels en eiwitten. Mag Torzan op jouw steun rekenen?

Torzan
Torzan in zijn kooi in België.

 

Ja, ik steun dieren als Torzan

Je gegevens
Título
Adres
Contact

Al realizar una donación mediante este formulario, acepta nuestra Declaración de privacidad.

Mijn donatie
Amount
Por favor, utilice montos completos para donaciones.
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie altijd stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Boodschappenlijstje Torzan

Torzan

Mocht je liever een Tikkie willen sturen om te doneren voor Torzan, dan kan dat natuurlijk ook!

Donatie via Tikkie